Kardelen Anaokulu
ATATÜRK MAH. KARS CAD. KARDELEN ANAOKULU BLOK NO: 44 MERKEZ / ARDAHAN

VİZYON

Bütün çocuklar özeldir sloganıyla hareket edip, onların her türlü gelişimlerine destek olarak okul öncesi eğitimin önemini ve gerekliliğini topluma yaymak, ev ve aile sıcaklığını aratmayan sevgi dolu bir ortamda onları incelemeye ve araştırmaya yönlendiren bir ortam sunmak bizim vizyonumuzdur.

MİSYON

Her çocuğun birbirinden farklı özellikler taşıyan bireyler olduğu ilkesinden yola çıkarak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, yaparak yaşayarak öğrenen, paylaşımcı, toplum ve kurallarına uyan, yardımsever, sorumluluk sahibi, toplumda birey olduğunun farkında olan kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, çevreyi ve doğayı koruyan duyarlı bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Okul öncesi

Okul öncesi